Leverandører

Vi samarbeider med flere av de fremste leverandørene innen hvert sitt fag. Ta en titt på vår leverandørliste!

Vi har i over 10 år levert propan for både industri og private over hele landet. Vi kan også tilby installasjon og service av gassanlegg, hvilket gjør oss til en komplett leverandør. Dette er mer fordelaktig for deg som kunde, da du kun vil ha en aktør å forholde deg til. Vi formidler propan gjennom vår samarbeidspartner KosanGas.

Tolcon AS er en ledende og innovativ leverandør av produkter   og tjenester innen det sterkt voksende energigassmarkedet i Norge. Vi innehar bred kompetanse og leverer komplette systemløsninger for energigassanlegg til det industrielle og private segmentet.

 

Varmepumpen henter lagret solenergi og omsetter den til oppvarming av din bolig og ditt vann.

Solen er kilden til alt liv, og solens varme gir mengder av gratisenergi som lagres i luft, fjell, jord og vann. Varmepumpen er ditt verktøy til å utnytte denne gratisenergien. Gjennom å hente og utvinne varme effektivt kan dine oppvarmingskostnader reduseres betydelig – i noen tilfeller mer enn 75%. Kostnadsbesparelsene er ofte så store at de finansierer investeringen i løpet av få år.

I årtier har Weishaupt-brennere stått for en sikker, sparsom og pålitelig
utnyttelse av flytende og gassformige brennstoffer.

Er du interessert i et nytt varmeanlegg?
Vi har oversikt over mulighetene for fremtidige energibesparelser?
Vårt produktsortiment byr på mange muligheter. Besøk vår nettside for mer informasjon.

Faber har en ledende posisjon i det  europeiske markedet for gasspeiser og ovner av høy kvalitet. Vårt produktsortiment består av et bredt og variert utvalg med modeller med ulikt uttrykk, størrelser og andre valgmuligheter. Gasspeiser er perfekt for de som ønsker varmen og hyggen de forbinder med en tradisjonell peis, men som ikke har plass til en pipe eller som ikke ønsker bryderiet med bruk av ved.

Energieffektiviteten som Schwank infrarøde strålepaneler gir er uten sidestykke på verdensbasis. Jo høyere strålingsintensitet [strålingsfaktor] fra en enhet, jo lavere CO2 -utslipp, noe som fører til høyere energibesparelser.

Produsent av olje- og gassbrennere for bolig, industri og skip.

Energisystemer for fremtiden!

Bestill gratis befaring

Har du et prosjekt i tankene? Enten du er privatperson eller firma, tar vi gjerne en gratis og uforpliktende befaring!

Fyll ut skjemaet og du vil høre fra oss så snart som mulig!